Proizvodi

BUDITE DEO INOVACIJE

HOLA – INTERAKTIVNI KIOSK 43″

JEDINSTVEN I MODERAN DIZAJN – VELIKI EKRAN OSJETLJIV NA DODIR

Hola interaktivni kiosk 43″ sa ekranom osjetljivim na dodir je inovativan uređaj, koji je konačno dostupan svim kompanijama u Crnoj Gori. Proizvod je urađen po svim standardima koji ga čine korisnim, pouzdanim i bezbjednim.

HOLA – INTERAKTIVNI EKRAN 32″

INOVATIVAN I MODERAN DIZAJN – PRAKTIČAN EKRAN SA MOGUĆNOŠĆU ROTACIJE

Hola interaktivni uređaj 32″ sa ekranom osjetljivim na dodir je modernog oblika koji je pogodan za prostorije i objekte manje površine. Ekran se može montirati na zid i na njegovom postolju. Praktičan dizajn omogućava njegovu širu upotrebu u kongresnom turizmu i ugostiteljstvu.

HOLA – INTERAKTIVNI SPOLJNI KIOSK 49″

POGODAN ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU I SVE VREMENSKE PRILIKE – POSJEDUJE ANTI VANDAL ZAŠTITU

Hola spoljašni kiosk uređaj 49″ sa ekranom osJetljivim na dodir, otporan je na sve vremenske prilike -40℃ do +50℃. Kućište je izrađeno po IP 67 standardu i otporno je na kišu, snijeg i jake sunčeve zrake. Proizvod posjeduje ekran debljine 6mm, uz aktiviranu Anti Vandal zaštitu.

HOLA XL – DIGITALNI PULT ZA BESKONTAKTNO MJERENJE TEMPEREATURE I DEZINFEKCIJU RUKU

INOVATIVAN DIGITALNI PULT – BESKONTAKTNO MJERENJE TEMPERATURE SA DALJINE

Jedinstven i moderan uređaj za beskontaktno mjerenje temperature sa pametnom opcijom prepoznavanja lica koji omogućava svim državnim, privatnim i međunarodnim kompanijama i organizacijama bezbjedan rad i sprječavanje ulaska bilo kojeg zaraznog virusa u radni prostor. Posebna povoljnost je dezinfikaciono sredstvo za ruke koje 24h štiti sve zaposlene. 

HOLA M – BESKONTAKTNI UREĐAJ ZA DEZINFEKCIJU RUKU

BRZA I JEDNOSTAVNA DEZINFEKCIJA RUKU – VELIKI KAPACITET REZERVOARA

Beskontaktni sistem za dezinfekciju ruku predstavlja potpuno automatizovan uređaj, stabilan i otporan na mehaničke udarce i nemar zaposlenih. Pogodan je za objekte sa velikim brojem gostiju, a svoju primjenu može imati u ugostiteljstvu, marketima široke potrošnje, srednjim i velikim kompanijama, državnim instutucijama, fakbrikama, medicinskim centrima i klinikama i drugim objektima.

HOLA S – MOBILNI UREĐAJ ZA DEZINFEKCIJU RUKU

MODERAN, PRAKTIČAN, STABILAN I BRZ, SENZORSKA JEDINICA

Izuzetno moderan i elegantan dizajn koji nalazi primjenu u svim interijerima. Mobilnost, laka upotreba i pristupačnost mu daju široku rasportranjenost i u domaćinstvima širom svijeta.

Pozovite nas