Hola na međunarodnoj CCCSee konferenciji

Hola na međunarodnoj CCCSee konferenciji

Međunarodna konferencija pod nazivom „Coworking & Coliving Conference Southeast Europe” održana je od 9. do 11. oktobra u Beogradu (Kombank dvorana) i Mokrinu (Mokrin House), i okupla više od 300 učesnika iz celog sveta. Konferencija je prva dva dana održana u Kombank dvorani, a trećeg dana gosti iz inostranstva i Srbije program su nastavili u „Mokrin House“-u koji je uz Coworking zajednicu Srbije suorganizator ovog događaja.

Hola Systems je zahvaljujući pozivu iz organizacije Co Loving and Co Working Space / CCCSee učestvovala sa dva svoja interaktivna uređaja u Kombank Dvorani. Uređaji su imali instaliranu agendu dvodnevne konferncije. Korisnici su mogli da se u svakom trenutku putem uređaja informišu o svim detaljima konferekcije. Brzo i lako sa veće daljine putem slajdera da vide najavu predavanja i teme koje su za taj dan. Klikom na ekran otvarala se prezentacija koja je imala dosta više informacija.

Jedan interaktivni kiosk uređaj sa ekranom 43″ postavljen je na ulaz u konferencijsku salu. Tom pozicijom su se korisnici lako informisali o svim dešavanjima i najavama pre ulaska u salu. Ovim putem informisanja korisnici nisu morali da nose sa sobom agende i flajere kao podsetnike. Drugi uređaj se nalazio u hodniku, tačnije u prolazi do prostorije gde su korisnici provodili slobodno vreme između predavanja na konferenciji. Odlična i korisna pozicija za uređaj jer su prilikom svakog prolaska mogli da se informišu putem interaktivnog uređaja sa ekranom osetljivim na dodir.Pozovite nas