Hola na 42. međunarodnom sajmu turizma

Hola na 42. međunarodnom sajmu turizma

Međunarodni sajam turizma održan je od 20. do 23. februara u Beogradu. Preko 1000 izlagača i učesnika iz celog sveta se okupilo kako bi prezovali svoje usluge i proizvode. Hola Systems je u saradnji sa Turističkom Organizacijom grada Niša predstavila dva svoja proizvoda koji su se našli na niškom štandu.

Uređaji su imali instalirane aplikacije o turizmu i na kreativan način prezentovale Niš i okolinu. Interaktivne mape,  foto/video galerije, opšte informacije, istorija Niša kroz vremensku liniju i mnogo drugih korisnih informacija činili su deo interaktivne aplikacije. Na interaktivnom displeju 32″ koji je pogodan za turističke organizacije i ovakve prilike posetioci su takođe mogli da pregledaju interaktivni katalog sa 150 foto strana. Katalog se prelistava kao knjiga i veoma je bio zanimljiv mlađim posetiocima štanda.

Hola interaktivni uređaji su postavljeni tako da korisnicima direktno najavljuju sa daljine da se na njima nalazi aplikacija sa jasno definisanim tasterima i materijalima koji su konstantno animacijom dodatno pojačavali interakciju. Na Hola interaktivnom kiosku 43 u startnom modu aplikacije nalazio se promo video grada Niša. Na malom interaktivnom uređaju 32 u pozadini aplikacije neprestano su se smenjivale fotografije Niša i okoline.Pozovite nas