Reference

NEST Coworking Podgorica

NEST Coworking prostor u Podgorici je za svoje potrebe obezbijedio jedan termalni pult sa uređajem za dezinfekciju ruku kako bi osigurao sigurno poslovanje, kako za svoje zaposlene tako i za sve korisnike prostora. Kako bi dodatno unaprijedio zaštitu tokom cjelokupnog boravka u prostoru, uređaj u NEST-u koristi Zoono tečnost koja osigurava 24h zaštitu. Uzevši u obzir da se u NEST-u često održavaju događaji raznih kompanija i organizacija, NEST je i njima samim tim obezbijedio siguran i relaksiran rad.

Stadion Shopping center

Stadion Shopping center (Beograd) je na svakom spratu obezbijedio po jedan beskontaktni uređaj za dezinfekciju ruku. Odlično su se uklopili u prostor i reakcija njihovih posjetilaca je odlična. Uređaji imaju veliki kapacitet rezervoara, pa je za dopunu tečnosti za dezinfekciju ruku potrebno i više od dve nedjelje.

Institut Niška Banja

Hola Systems je u martu mjesecu instalirala dva Hola interaktivna kiosk uređaja u Institutu za liječenje i rehabilitaciju u Niškoj Banji. Za potrebe Instituta na uređajima su instalirane aplikacije o centru, Niškoj Banji i okolini. Spoj turističkih i poslovnih sadržaja zdravstvenog centra dao je odličnu kombinaciju koja je ijlepo prihvaćena. Na naslovnoj stranici aplikacije korisnici mogu da pretražuju stranice o centru, interaktivnoj mapi sa pinovima, zdravstvenim djelatnostima, sektorima, turističkim stazama, istorijatu i vremenskoj liniji koja sadrži istoriju Niša-Niške Banje i okoline od praistorije do danas. Takođe aplikacija prikazuje vremesnku prognozu sa trenutnom spoljnom temperaturom.

Think Innovative Coworking i poslovni prostor

Think Innovative Coworking i poslovni prostor u Nišu prostire se na preko 3.700 m2 i kreiran je tako da ponudi svojim članovima savremeno radno okruženje po najvišim svjetskim standardima. Hola Systems je u saradnji sa TI prostorom realizovala jedan interaktivni kiosk uređaj sa ekranom osjetljivim na dodir 43″. Uređaj je postavljen na ulaz u prostor. Na uređaju se nalazi prezentacija o svim dešavanjima u zgradi. Interaktivna mapa sa brzim i lakim pronalaženjem kancelarija u prostoru. Najave događaja, galerije sa slikama restorana, teretane i poslovnih kancelarija samo su dio interaktivne prezentacije.

Turistička organizacija Paraćin

Za Turističku organizaciju Paraćin realizovana su dva interaktivna kioska. Jedan interaktivni kiosk sa ekranom od 43 inča i jedan zidni HOLA uređaj sa ekranom od 32 inča.  Na uređajima se učitava prezentacija TO Paraćin.

Turistička organizacija Niš

Hola Systems uspješno je realizovala projekat za Turističku organizaciju grada Niša. Isporučena su 5 uređaja za 5 lokacija. Na uređajima je implementirana aplikacija o Cerjanskoj pećini na čijoj lokaciji je TO Niš izgradila vizitorski centar. TO Niš se odlučio za interaktivne ekrane osjetljive na dodir sa dimenzijom ekrana od 32 inča. Uređaji su postavljeni zidnim nosačima i za potrebe prezentacije na nekoj drugoj lokaciji lako se mogu demontirati i postaviti na specijalnim nosačima za spoljnu upotrebu.

Pozovite nas