Prezentacija Hola interaktivnih uređaja

Prezentacija Hola interaktivnih uređaja

Hola Systems je održala prvе javnе prezentaciju svojih uređaja u Deli prostoru u Nišu. Na prezentaciji su u 3 večeri prisustvovale kompanije iz IT sektora, Horeca i turističkih organizacija iz Niša i okoline.

Ideja je bila da se kroz prezentaciju publika upozna sa Hola uređajima i njihovim karakteristikama. Reakcija publike je bila veoma pozitivna što nam je i bio cilj kada smo radili na razvoju naših uređaja. Nastojaćemo da održavamo što više ovakvih događaja kako bi se naše tržište upoznalo sa našim proizvodima i našom vizijom.

Na našim interaktivnim uređajima posjetioci su se upoznali prezentacijama koje smo osmislili tako da mogu da ih informišu o svim mogućnostima uređaja. Jedan od primjera je  interaktivna prezentacija tržnog centra gdje su se gosti upoznali sa kompletnim poslovanjem tržnog centra na kreativan i interaktivan način. Aplikacija nudi interaktivnu mapu sa lokalima.  Stranice sa galerijama i sekcijama na kojim određeni lokali mogu zakupiti prostor i reklamirati određene brendove kao i 3D virtuelna tura kroz centar i lokale posetiocima je djelovala veoma korisna i zanimljiva.

Na jednom od uređaja bila je aplikacija za restoran koji pored redovne svoje ponude ima hotelski smještaj. Posjetioci su mogli da se upoznaju sa kompletnim poslovanjem restorana. Aplikacija sadrži sistem za poručivanje hrane, zatim stranicu sa kartom pića i interaktivnim menijem za koktele. Sekcija sa hotelskim smještajem je dizajnirana tako da kroz 3D virtualnu turu upoznaje korisnika sa sadržajem hotela i izgledom soba. U međuvremenu kada se interaktivni kiosk ne koristi aplikacija  automatski pokreće slajder na kome se preko cijelog ekrana smjenjuju popusti, akcije restorana, najave većih događaja.

Hola Systems se zahvaljuje svim posetiocima, kao i Deli prostoru sa organizacionim timom.Pozovite nas