Interaktivni uređaji u HORECA sektoru

Interaktivni uređaji – HORECA sektor

Ovaj uređaj svoju najveću primjenu ima u ugostiteljstvu, obzirom da omogućava brz i precizan sistem naručivanja – Self Ordering Kiosk. Kupac preko ekrana ima uvid i jelovnik, vrlo jednostavno bira hranu i piće i dobija broj porudžbine. Takođe, u istom trenu i restoran dobija isti isječak, pa se tako čitav proces automatizuje i poboljšava organizacija, a ujedno i obim prometa. Postoji mogućnost integracije loyalti programa za kupce, kao i različite vrste aktivacija: preporuke uz porudžbinu, pozivanje taksija itd.

 

Kada je riječ o hotelima, njegova upotreba je veoma raznolika. Vrlo lako i brzo pruža mapu hotela i hotelskih sadržaja, te smjerova kretanja gostiju hotela ka sobama ili drugim željenim sadržajima, kao što su turističke atrakcije grada. Na ovaj način, gostima se pruža informacija o različitim kulturno zabavnim aktivnostima u gradu, kao i svim onim sadržajima za koje su goste zainteresovani.

 

Softver se može plasirati u nekoliko odabranih jezika, što dodatno olakšava komunikaciju sa turistima, kojima se na ovaj način pruža visoko kvalitetna usluga.

Za sva dodatna pitanja ili informacije budite slobodni da nas kontaktirate.

Pozovite nas