Hola digitalni pult – beskontaktno mjerenje temperature i dezinfekcija ruku

Hola – Digitalni pult predstavlja globalno inovativno rješenje koje beskontaktnim putem omogućava provjeru tjelesne temperature i dezinfekciju ruku. Na ovaj način, vrlo brzo i jednostavno se eliminiše mogućnost da zaposleni/klijent kompanije unese virus ili drugu zaraznu bolest, koju prati simptom visoke temperature. Dodatna opcija je ukazivanje na nenošenje maske i evidencija zaposlenih.

Namijenjen je javnim institucijama, kompanijama, fabrikama, zdravstvenim centrima, objektima od značaja, klinikama, kao i objektima sa većim prometom posjetilaca. Potpuno je bezbjedan, precizan i lak za korišćenje. Svoju primjenu, Hola – digitalni pult je već našao u zemaljama Evropske unije, Francuskoj, Španiji, Švajcarskoj, Austriji, Mađarskoj, ali i van njenih granica – Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Alžiru itd.

 

Prvi Hola Systems uređaj u Crnoj Gori se nalazi u prostorijama NEST Coworking prostora u Podgorici (Cetinjski put, bb), gdje svi zainteresovani kupci mogu testirati opcije uređaja i dobiti odgovore na sva pitanja.

Široka upotreba Hola uređaja:

Inovativni Hola uređaj može biti pouzdan partner svim državnim instutitucijama, privatnim kompanijama, međunarodnim organizacijama i svim ostalim subjektima koji žele poboljšati higijenu svog prostora i zaštitu zaposlenih. Korišćenje ovog proizvoda će potpuno promijeniti dosadašnji način održavanja higijene u našim radnim prostorima, te će na dugi rok poboljšati stepen interne zaštite u mikro sredinama. Ovakav način razmišljanja i odgovornost svih subjekata će u konačnom omogućiti povećanje bezbjednosti svih zaposlenih i klijenata koje rado vidimo u našim kancelarijama, a sve u cilju obezbjeđivanja nesmetanog procesa rada kompanija u Crnoj Gori.

 

Uređaji su opremljeni praktičnim termalnim kamerama, koje mjere tjelesnu temperaturu na rastojanju do 60 cm, interaktivnim Touch ekranom, glasovnim uputstvom na crnogorskom jeziku, kao i automatskim sistemom za dezinfekciju ruku koji pruža 24 časovnu zaštitu.

Zašto izabrati Hola digitalni pult?

Aktuelna situacija sa pandemijom COVID 19 virusa pokazala nam je značaj kvalitetne higijene radnog prostora i koliko naši radnici i kolege, ali i klijenti i partneri mogu biti ugroženi. Neophodno je na dugi rok riješiti problem unošenja zaraznih bolesti u kompanije, pa opcije kao što su beskontaktno mjerenje tjelesne temperature, 24h dezinfikaciono sredstvo, prepoznavanje lica osobe, kao i evidencija zaposlenih predstavljaju savremen iskorak u poslovanju i poboljšanju organizacionih procesa u Crnoj Gori. Zdravlje i bezbjednost zaposlenih lica i svih onih sa kojima dijelimo radni prostor nemaju alternativu.

Prednosti

  • Brza detekcija i evidencija zaposlenih;
  • Implementiran sistem vještačke inteligencije koji prepoznaje lice prethodno unešeno u sistem;
  • Automatizacija procesa mjerenja tjelesne temeperature;
  • Korišćenje beskontaktnog dezinfikacionog uređaja koji korisnike štite 24h;
  • Glasovno uputstvo na crnogorskom jeziku (sistem upozorava osobu da mora staviti masku ukoliko to nije uradila u slučaju mjerenja; sistem pruža informaciju o tjelesnoj temperature korisnika);
  • Mogućnost provjere do 600 korisnika u jednom radnom satu;
  • Najsavremeniji proces zaštite zaposlenih i klijenata

Temperaturni senzor koji mjeri na razdaljini i do 1 metra

Detekcija lica sa opcijom prepoznavanja lica sa maskom

Beskontakni sistem za dezinfekciju ruku

Glasovne poruke sa svjetlosnom signalizacijom

Dimenzije i materijali

Dimenzije

Visina: 190 cm , Širina: 30cm , Debljina: 30cm

Materijal

Kvalitet proizvoda garantuje kućište izrađeno od čeličnog lima sa dodatnom zaštitom i otvorom za punjenje dezinfiikacione posude, koja se nalazi u zadnjem dijelu.

Napajanje

Napajanje: 240V 50 /60 HZ

Garancija uređaja

Garancija na uređaj iznosi 2 godine.

Najčešća pitanja i odgovori

Koje je prosječno vrijeme kontrole po korisniku?

Pult predstavlja inovativan i jednostavan alat u cilju brze kontrole lica koja ulaze u radni prostor i nije predviđen za duža zadržavanja, obzirom da provjera tjelesne temperature korisnika ne traje duže od 5 sekundi, uključujući i vrijeme za automatizovanu beskontaktnu dezinfekciju ruku.

Da li je uređaj lak za korišćenje?

Rad uređaja podrazumijeva proces od 2 koraka:

1. Brzo mjerenje tjelesne temperature prilaskom lica termalnoj kameri
2. Zaštita lica dezinfikacionim sredstvom koji 24h štiti zaposlene

 

Uređaj na kućištu ima odštampano ilustrovano utpustvo sa detaljnim instrukcijama, koje se može dodatno brendirati.

Da li je precizan u radu i na kojoj daljini?

Uređaj za mjerenje koristi temperaturni senzor uparen sa duplom kamerom visoke rezolucije sa potencijalnom greškom pri mjerenju od 0.5℃.  Opcija „Face Recognition“ ili prepoznavanje lica je precizna i kada korisnik na licu ima i zaštitnu masku. Distanca na kojoj se mjeri temperatura je od 30 do 60 cm.

Da li je uređaj namijenjen i za spoljnu upotrebu?

U trenutnoj fazi razvoja, uređaj je namijenjen isključivo za unutrašnju upotrebu.

 

Razvojni tim kompanije se bavi razvojem uređaja koji će imati mogućnost korišćenja za spoljnu upotrebu.

Da li je aplikacija na crnogorskom jeziku i da li ima glasovne komande?

Primarni jezik i glasovne poruke su na crnogorskom jeziku. Za potrebe klijenata, u mogućnosti smo obezbijediti upotrebu bilo kojeg svjetskog jezika.

Da li uređaj može pružiti mogućnost evidencije prijave/odjave zaposlenih lica na ulazu?

Pored beskontaktnog mjerenja tjelesne temperature, uređaj može pružiti sledeće opcije:

 

1. Opcija detekcije lica sa i bez maske (upozorava one korisnike da stave masku ukoliko to nisu)
2. Opcija prijave/odjave radnika na ulazu (ova opcija može imati uključenu opciju mjerenja tjelesne temperature)
3. Opcija otvaranja vrata ili drugih sigurnosnih sistema (korisniku sa viskom temperaturom ili kome kamera nije prepoznala lice jer ga nema u sistemu, neće se otvoriti vrata ili omogućiti korišćenje nekog drugog sistema za koji je potrebna verifikacija)
4. Čuvanje podataka u internoj bazi (na dnevnom ili mjesečnom nivou)
5. Opcija u kojoj se isključivo mjeri temperatura sa isključenim svim ostalim opcijama

Da li uređaj ima primjenu i nakon epidemije COVID 19 virusa?

Inovativni Hola uređaj će kroz svoju primjenu potpuno promijeniti dosadašnji način održavanja higijene na poslu, te će na dugi rok poboljšati stepen interne zaštite u mikro sredinama (državni, privatni, međunarodni subjekti itd) i zaustaviti širenje svih drugih zarazno prenosivih bolesti. Ovakav način razmišljanja i odgovornost svih nas će u konačnom omogućiti povećanje bezbjednosti svih zaposlenih i klijenata koje rado vidimo u našim kancelarijama, a sve u cilju obezbjeđivanja nesmetanog procesa rada kompanija u Crnoj Gori.

Koje je vrijeme dostave uređaja?

Dostava uređaja se realizuje u roku od 10-20 radnih dana, u odnosu na već poručene količine.

Da li je tehnička podrška uključena u cijenu uređaja?

U ukupnu cijenu je uključena dostava i montiranje uređaja, kao i garancija u trajanju od 2 godine. Hola Systems Crna Gora vam stoji na usluzi za sva tehnička pitanja i eventualne nadogradnje u skladu sa vašim potrebama.

UPOZORENJE: Podaci koje ovaj uređaj pruža ne predstavljaju dijagnozu vašeg zdravlja, već samo mjeru prevencije radi sprečavanja pojave i širenja zaraznih bolesti i otklanjanja rizika za bezbjedan i zdrav rad. Podaci su informativnog karaktera, ne čuvaju se i u druge svrhe se ne mogu upotrebljavati.

Rezervišite količinu putem maila ili nas pozovite. Rezervacije se primaju unapijed.  Hvala na povjerenju.
Pozovite nas