Hola interaktivni spoljni kiosk 49″

Specifikacije

Ekran

LG kapacitivni displej osjetljiv na dodir
Dimenzija ekrana: 49” / 124,5 cm
Rezolucija ekrana: 1920 x 1080 / Full HD
Ugao gledanja (H°/V°): 178 / 178
Osvjetljenje: 2000 cd / m2

Procesorska jedinica

CPU: Intel® i3 Processor
RAM: 4GB DDR4
HDD: 500GB HDD
OSTALO: HDMI VGA ouput, USB, WiFi, RJ45
OS: Windows 10 licenciran operativni sistem 

Napajanje + potrošnja

Napajanje: 240V 50 /60 HZ
Maksimalna potrošnja uređaja: ≤ 1300 W

Dimenzije i materijali

Dimenzije

Težina: 180 kg
Visina: 204 cm
Širina: 60 cm
Debljina: 23 cm

Materijal, termalna zaštita i elektronika

Kvalitet proizvoda garantuje kućište izrađeno od čelilnog lima sa zaštitom od korozije (na period 5-7 godina) i spoljnih vremenskih uticaja.Proizvod posjeduje implementiranu zaštitu od pregrijavanja, sa dodatnom ventilacijom i pouzdanim sistemom hlađenja. Uređaj jednako dobro podnosi i hladne i tople vremenske uslove, dok ekran posjeduje zaštitni modul za održavanje jačine osvjetljenja pri jakim sunčevim zracima, koji se automatski isključuje pri visokim temperaturima (u slučaju pozćara ili drugih spoljnih vremenskih uticaja). Uz ugrađen sistem koji štiti od kondenzacije, ekran je sve vrijeme zaštićen od vlage i rose, a uz svoju debljinu od 6 mm sa kaljenim staklom, biva otporan na „blaže“ i „jače“ udare.

Primjena interaktivnih uređaja

Interaktivne prezentacije

Kroz interaktivnu prezentaciju, možete predstaviti vašu kompaniju, a naš kreativni tim dizajnera i programera će osmisliti i realizovati interaktivnu aplikaciju za vaš uređaj. Savremen pristup informacijama i bolje korisničko iskustvo omogućiće veće zadovoljstvo vaših klijenata. Svi uređaji imaju svoju prezentaciju/aplikaciju, koja je smještena na našem serveru, kako bi sve promjene mogle biti izvršene u najkraćem roku, a naš tim pružio brzu i sigurnu tehničku podršku. Smještanje i čuvanje podataka se odvija u skladu sa važećim zakonima i oni nisu dostupni trećim licima.

Aplikacije i ostali sistemi

Hola Systems Crna Gora pruža uslugu izrade Android aplikacija, kao i namjenskih softvera za inovativne Touch Screen panele. Prednost aplikacija u odnosu na prezentacije je u prikazu objekata, koji se kroz 3D modelovanje mogu kvalitetnije i jednostavnije prikazati. Tim iskusnih profesionalaca sa zavidnim iskustvom na domaćem i inostranem tržištu omogućiće vam najkvalitetnije rješenje za vaše potrebe, a aplikacija koja se koristi na Hola uređajima u potpunosti je prilagođena za sve pametne uređaje i dostupna na Play Store platformi.

Pozovite nas