Hola interaktivni kiosk 43″

Specifikacije

Ekran

Kapacitivni displej osjetljiv na dodir
Dimenzija ekrana: 43” / 109 cm
Rezolucija ekrana: 1920 x 1080 / Full HD
Ugao gledanja (H°/V°): 178 / 178
Osvjetljenje: 450 cd / m2

Procesorska jedinica

CPU: Intel® Celeron® J4005 (up to 2.7 GHz) dual-core processor
VGA: Intel® HD Graphics 610
RAM: Kingston KVR24N17S6/4BK 4GB DDR4 DIMM 2400MHz
HDD: Apacer AS350 Panther SSD 120GB 2.5″ SATA III 450/350 MB/s
OS:  Windows 10 licenciran operativni sistem

Napomena: Na vaš zahtjev, u mogućnosti smo promijeniti konfiguraciju.

Napajanje + zaštita

Napajanje: 240V 50 / 60 HZ
Uređaj posjeduje integrisanu UPS stabilizaciju napona, koja omogućava 30 do 45 minuta rada uređaja, bez električnog napajanja.

Dimenzije i materijali

Dimenzije

Težina: 110 kg
Visina: 200 cm
Širina: 70 cm
Debljina: 12 cm

Materijal

Kvalitet proizvoda garantuje kućište izrađeno od čelilnog lima sa dodatnim zaštitama i otvorom u zadnjem dijelu uređaja. Proizvod posjeduje implementiranu zaštitu od pregrijavanja, sa dodatnom ventilacijom i pouzdanim sistemom hlađenja.

PRIMJENA INTERAKTIVNIH UREĐAJA

Interaktivne prezentacije

Kroz interaktivnu prezentaciju, možete predstaviti vašu kompaniju, a naš kreativni tim dizajnera i programera će osmisliti i realizovati interaktivnu aplikaciju za vaš uređaj. Savremen pristup informacijama i bolje korisničko iskustvo omogućiće veće zadovoljstvo vaših klijenata.

Svi uređaji imaju svoju prezentaciju/aplikaciju, koja je smještena na našem serveru, kako bi sve promjene mogle biti izvršene u najkraćem roku, a naš tim pružio brzu i sigurnu tehničku podršku. Smještanje i čuvanje podataka se odvija u skladu sa važećim zakonima i oni nisu dostupni trećim licima.

Aplikacije i ostali sistemi

Hola Systems Crna Gora pruža uslugu izrade Android aplikacija, kao i namjenskih softvera za inovativne Touch Screen panele. Prednost aplikacija u odnosu na prezentacije je u prikazu objekata, koji se kroz 3D modelovanje mogu kvalitetnije i jednostavnije prikazati. Tim iskusnih profesionalaca sa zavidnim iskustvom na domaćem i inostranem tržištu omogućiće vam najkvalitetnije rješenje za vaše potrebe, a aplikacija koja se koristi na Hola uređajima u potpunosti je prilagođena za sve pametne uređaje i dostupna na Play Store platformi.

Pozovite nas